27
Aug

17:30-20:00
 

Bålaften 2020

**OBS ÆNDRING AF ARRANGEMENTET - SE MERE NEDENFOR**

Vi inviterer alle spejdere, forældre og søskende til den årlige bålaften i Stalden. Kom og vær med til at starte den nye spejdersæson op, hilse på nye og gamle ledere, og få en hyggelig aften med hele Virum-Sorgenfri Gruppe!

Er man helt ny og skal starte til spejder efter sommerferien, er dette også det første arrangement, og man er mere end velkommen. De ugentlige spejdermøder starter ugen efter bålaften!

 

**ÆNDRING!**

Hele arrangementet foregår på kirkebakken ved Sorgenfri Kirke for, at vi kan holde afstand. Vi opfordrer til at man medbringer tæpper og sidder sammen i sin familie på græsset. 


Normalt er vi inde på grunden ved hytten, men da vi skal holde lidt ekstra afstand i år, kræver det noget ekstra plads. 

 

Program for aftenen

Kl. 17.30:

**ÆNDRING!**

Vi har bestilt og betalt en pølsevogn i år, så I behøver ikke medbringe mad selv. Til gengæld skal I selv medbringe drikkevarer (kan også købes ved pølsevognen for egen regning). Vi sørger for rigeligt med håndsprit. 
Ændringerne skyldes at vi har fået bevilliget penge til at markere, at gruppen i år fylder 60 år. På denne måde kan vi fejre det samtidig med, at vi kan holde god afstand.


Normalt medbringer man selv mad og griller på fællesgrill, og gruppen står for salg af drikkevarer. Dette ville ikke være muligt at gennemføre forsvarligt samtidig med overholdelse af afstandskrav.  

Kl. 19.00:

Bålet tændes og vil i en times tid danne rammen om sang, underholdning samt den årlige oprykning, hvor spejderne hilser på deres nye enhed og ledere. 

 

Bålaften 2015-6.jpg

 

Vi glæder os til at se jer alle efter sommerferien!

Stor spejderhilsen

Lederne i Virum-Sorgenfri Gruppe

 

OBS! OBS! OBS!

Glemmekassen tømmes efter bålaften. Mangler du en sok, trøje eller andet fra en tur eller et spejdermøde, er det sidste chance for at finde det i kassen. Derefter gives glemmeting til genbrug.

 

Efter bålaften begynder spejdersæsonen for alvor med de ugentlige møder. Find din enhed her: 

Familiespejder (3-6 år)

Bæver (0.-1. klasse)
Ulv (2.-3. klasse)

Junior (4.-5. klasse)
Tropspejder (6.-7. klasse)
Senior (8. klasse-17. år)
Rover (18 år+)
 Hummeltoftevej 65, 2830 Virum - tlf: 25 62 99 26,