Opstart af ny enhed: Familiespejder

Familiespejder

Opstart af ny enhed i Virum-Sorgenfri Gruppe

  

Q: Hvorfor vil du og Markus starte familiespejderne op i Virum-Sorgenfri gruppe?

A: Både Markus og jeg elsker at planlægge spejdermøder og lære børnene det, vi har lært, da vi var mindre. Det kan være lige fra at morse til førstehjælp til et eventyrmøde. Søskende har førhen fået at vide, at de ikke kan starte til spejder før de går i 0. klasse, men det er slut nu. Vi har hørt, at andre spejdergrupper har haft kæmpe succes med familiespejder, og vi vil gerne give børnene mulighed for at starte til spejder endnu tidligere end 0. klasse. Nu kan de starte fra de er 3 år gamle. Vi håber derfor, at der kommer en masse børn og forældre til vores første møde lørdag d. 24 februar fra 10.00-11.30.

Både Markus og jeg kan rigtigt godt lide det, vi laver, og vi er et godt makkerpar, fordi vi har været sammen i bæverstaben i nogle år nu.

 

Se programmet for hele sæsonen her

 

 

Q: Hvad skal jeg foretage mig under familiespejdermødet som forældre?

A: Du skal være med ligeså meget som dit/dine barn/børn til møderne. Vi vil gerne have, at familien bliver inddraget til møderne, og derfor skal enten en ældre søskende, mor eller far med til møderne. Som forældre vil vi ledere også sørge for at inddrage dig i spejderarbejdet, hvilket betyder, at det kan være, vi beder dig om at være på en post eller sætte den op – ja, du kan altså ikke stå og drikke kaffe hele tiden og se på dit barn har det sjovt, du skal også være med.

 

Q: Jeg vil rigtigt gerne være assistent, men jeg kan ikke i hverdagene. Kan man blive det hos jer?

A: Ja, er du spejder i en ældre enhed, og rigtigt godt kunne tænke dig at blive assistent, men det passer bare rigtigt dårligt i hverdagene, så er du velkommen hos os. Du tænker måske ”åh nej, jeg kan ikke planlægge møder”, men det kommer du til at kunne, hvis du gerne vil. Vi hjælper med at planlægge et møde.

 

Billeder af lederne

Emil og Markus

 
05/02-2018


 Hummeltoftevej 65, 2830 Virum - tlf: 25 62 99 26,