Spejderleder søges!

Søger du et stærkt fællesskab, og vil du være med til at give børn spændende, inspirerende og udviklende oplevelser? Virum-Sorgenfri KFUM-Spejdere søgere spejderledere til de ugentlige spejdermøder.

 

De grønne spejdere i Virum-Sorgenfri Gruppe søger nye lederkræfter, der kan træde til efter sommerferien 2018. Vi er en stor gruppe på omkring 100 medlemmer med spejderbørn i alderen 3-18 år. Det er primært i enheden bæverne (0.-1. klasse) og ulvene (2.-4. klasse), vi har brug for flere lederkræfter, men vi kan altid bruge flere hænder fra ansvarlige unge og voksne, hos de større børn også.

 

Som leder i gruppen bliver du en del af en enhedsstab, som du samarbejder med. Som leder forpligter du dig til at deltage i spejdermøder med en gruppe børn ca. en gang om ugen og arrangere sjove aktiviteter. Vi leger en masse i naturen men ønsker også aktiviteter, der udfordrer børnene og hjælper dem til at udvikle sig til at blive selvstændige og ansvarlige.  

 

Samtidig bliver du som leder en del af gruppens stærke fællesskab. Der er masser af hyggelige og sociale tilbagevendende arrangementer kun for voksne og ledere i gruppen, som du bestemt ikke vil gå glip af, så kom og vær med!

Gruppen har blandt andet to velfungerende klaner for voksne spejdere, som du også kan blive en del af., hvis du har lyst. Klanerne mødes typisk en gang om måneden til deres egne spejderoplevelser.

 

Bæverne, 0.-1. klasse, har spejdermøde onsdag kl 17.30-19.00.

Ulvene, 2.-4. klasse, har spejdermøde torsdag kl 18.00-19.30.

 

Vores skønne spejderhytte ’Stalden’ ligger bag Sorgenfri Kirke med direkte adgang til skov og moseområde. Hytten ligger 200 meter fra Sorgenfri S-togsstation.

Spejdererfaring er ikke et krav – vi lærer dig de færdigheder, du har brug for.

 

Læs mere om gruppen på vores hjemmeside: www.virum-sorgenfri.dk

Kontakt gruppeleder, Lea Ries 24830893, og få en uforpligtende snak om at blive en del af fællesskabet i Virum-Sorgenfri Gruppe.
15/04-2018


 Hummeltoftevej 65, 2830 Virum - tlf: 25 62 99 26,