Virum-Sorgenfri Gruppe får 19.500 kr.

Under det seneste ledermøde fik Virum-Sorgenfri Gruppes ledere sig noget af en overraskelse; nemlig en check på 19.500 kr. fra Sydbank Fonden! Disse penge kan vi takke gruppens fundraisingudvalg for.

 

Fundraisingudvalget er en gren af grupperådet, som primært består af forældre til spejdere her i gruppen.

Udvalget består af Søren Lolle og Gregers Alsted, og de to fædre er blandt andet i gang med at skaffe penge til nye telte, en trailer, en bålhytte og meget mere.

 

 

Søgte penge i al hemmelighed

Grupperådets fundraisingudvalg havde, udover de mange andre projekter, i al hemmelighed ansøgt Sydbank Fonden om penge til at renovere vores weekendhytte, Filialen. Ingen vidste hverken noget om pengene eller ansøgningen før det meget uventede indslag fra Sydbank kom under ledermødet. Først lignede det lidt et reklamestunt for Sydbank, da Michael Heldt dukkede op, men før vi vidste af det, stod vi med en kæmpe check på 19.500 kr. i hænderne.

 

Terassen i Filialen skal renoveres

Pengene er givet til gruppen med det formål at renovere vores weekendhytte, Filialen. Mere specifikt er det terrassen, der trænger til en kærlig hånd.

På gruppens weekendture nyder vi at bruge vores skønne udendørsarealer samt den store overdækkede træterrasse hele vejen rundt langs Filialen. Det samme gør de mange lejere af Filialen, men vind og vejr har efter 11 år sat sine spor i træværket, hvilket har gjort det svært at bruge den optimalt. Det kan 19.500 kr. gøre en verden til forskel for.

 

Michael Heldt fra Sydbanks filial i Lyngby blev takket med klapsalver og selvfølgelig et ordenligt spejderråb!

Endnu engang stor tak til Sydbank Fonden
02/11-2017


 Hummeltoftevej 65, 2830 Virum - tlf: 25 62 99 26,