Bliv frivillig

Bliv leder i Virum-Sorgenfri Gruppe

Vi kan altid bruge flere hænder til at give børnene nogle gode oplevelser og hjælpe dem til at udvikle sig til selvstændige og ansvarlige unge og voksne.

 

Som leder i gruppen forpligter du dig til at være sammen med en gruppe børn ca. en gang om ugen og arrangere sjove aktiviteter, der udfordrer børnene og hjælper dem til at udvikle sig til at blive selvstændige og ansvarlige. 
Du kan selv vælge, hvilken aldersgruppe, du gerne vil være leder for. Læs mere under enhederne her

 

Samtidig bliver du som leder en del af gruppens fællesskab. Der er masser af hyggelige og sociale tilbagevendende arrangementer kun for voksne og ledere i gruppen, som du bestemt ikke vil gå glip af, så kom og vær med!

 

Har du ikke så meget tid? - så bliv assistent!

Som assistent er den vigtigste opgave, at hjælpe med, at holde øje med børnene. Planlægning og forberedelse af møderne står lederne for og det kræver derfor ingen specielle færdigheder. Du skal bare møde op og være med på at lave sjove og lærerige aktiviteter i børnehøjde. 

 

Hvis du er usikker på om det kunne være noget for dig, så lad tvivlen komme det til gode og giv det en chance. Du lærer måske noget nyt.

 

Voksenspejder

Gruppen har to velfungerende klaner for voksne spejdere. Klanerne mødes typisk en gang om måneden til spejderoplevelser som klatring, overnatning i hængekøje, madlavning, ja faktisk lige, hvad vi kan finde på. Klanerne stiller desuden op til adventure spejderløb, har rejst på nytårsskitur flere gange og deltaget i en stor spejderlejr i Stavanger.
Læs meget mere om gruppens klaner her

 

 Den ene klan, Klan B, på Preikestolen i Stavanger 


 Hummeltoftevej 65, 2830 Virum - tlf: 30 56 36 34,