Fotopolitik

I forbindelse med vores aktiviteter tager vi gerne billeder og videoer for at illustrere, hvad spejdere laver og er. 

Billeder og videoer kan blive brugt både i trykte, digitale og sociale medier herunder på vores hjemmeside www.virum-sorgenfri.dk, vores Facebookside og vores Instagramprofil. Billeder anvendes udelukkende i overensstemmelse med KFUM-Spejderne i Danmarks værdier.

 

Billeder inddeles generelt i følgende to typer, hvor vi bestræber os på så vidt muligt at anvende situationsbilleder:

 

 

Situationsbilleder

Situationsbilleder er billeder, hvor det primære motiv/formål er at vise en situation – fx spejdere, der laver en aktivitet. Derfor kan vi ikke afvise, at man måske kan genkende en spejder/sit barn på nogle af vores situationsbilleder, men hensigten er at vise, hvad spejderne laver, og billederne selvfølgelig er vurderet harmløse.

 

De situationsbilleder, der tages i spejderregi, forbeholder vi os retten til at offentliggøre i kommunikation om spejder i trykte, digitale og sociale medier herunder Facebook og Instagram.

 

(Juridisk grundlag for behandlingen: Persondataforordningens artikel 6, stk. 1 (f))

 

Portrætbilleder 

Portrætbilleder er billeder, hvor det primære formål er at vise en eller flere personer, herunder gruppebilleder og nærbilleder af eksempelvis spejdere, ledere, bestyrelsesmedlemmer m.fl.

 

Vi tager og offentliggør ikke portrætbilleder af en spejder/dit barn uden din accept.

Ved indmeldelse i gruppen tages der stilling til, om der gives tilladelse til deling af portrætbilleder af spejderen/dit barn. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke, og billederne vil ikke blive brugt til kommunikation om spejder i trykte, digitale og sociale medier fremadrettet. Hvis du vil tilbagekalde et samtykke kan du skrive til virum.sorgenfri.spejderne@gmail.com.

 

(Juridisk grundlag for behandlingen: Persondataforordningens artikel 6, stk. 1 (a))

 

Opdateret juli 2020


 Hummeltoftevej 65, 2830 Virum - tlf: 30 56 36 34,