Banner3 Lille

 

Gruppens 50 års jubilæum samt korpslejr SEE 20:10

 

Jubilæet blev både fejret på på grunden ved Stalden, med deltagelse af Lyngby-Taarbæk kommunes daværende borgmester, Søren P. Rasmussen, men også på KFUM spejdernes korpslejr i 2010 ved navnet SEE20:10.

 

I 2010 var det 50 år siden det første spejdermøde blev holdt hos KFUM-spejderne i Virum-Sorgenfri. Det startede i den daværende Sorgenfri gruppe som holdt til i staldbygningen hos den nuværende fritidsklub Tryggehvile. Lige siden spejdergruppen startede, har der været spejdermøder i gruppen flere gange om ugen. De seneste mange år i de dejlige omgivelser ved Prinsessebakken og Åmosen i vores spejderhus Stalden.

 

Jubilæet blev fejret med en flot reception i spejderhytten, Stalden den 4. september 2010 med båltapas, lejrbål, snobrød og god spejderstemning.

 

 

Det runde jubilæum blev også fejret på KFUM-spejdernes korpslejr i Skive med et 11 meter højt tårn, som markerede indgangen til gruppens lejr og Ermelunden distrikts øvrige lejrpladser. Tårnet blev bygget på 3 dage med god hjælp fra blandt andet spejdervenner fra Søndersø på Fyn. Her under følger et par billeder fra fejringen på lejren. Der blev lavet en stor lagkage og distriktets andre grupper blev inviteret. 

 

  

Taarn Tegning

Her et billede af AutoCAD modellen af tårnet.

 

Der findes flere billeder fra lejren som Jesper fra Vedbæk-Nærum gruppe tog: 

http://picasaweb.google.com/ermelundendistrikt/See2010KorpslejrISkive2010# 

 

Her følger et par timelapse videoer fra da tårnet blev bygget, da det kom ned igen og da lagkagen til fejringen blev bygget. 

 

 

 


 Hummeltoftevej 65, 2830 Virum - tlf: 30 56 36 34,