Virum-Sorgenfri Gruppe har eksisteret siden 1960. De seneste mange år har gruppen holdt til i de dejlige omgivelser ved Prinsessebakken og Åmosen og bruger flittigt området til spejderløb, lege, bål og meget andet.

 

I dag er vi en stor velfungerende spejdergruppe med cirka 70 børn og 30 voksne spejdere, der mødes en gang om ugen til spejderaktiviteter og leg med mening i spejderhytten, "Stalden", bag Sorgenfri Kirke.

 

Billedet er fra gruppens årlige weekendtur hvor alle enheder er afsted sammen. 2015. 

 

Klan B og Orklan

Gruppen har hele to velfungerende klaner for voksne spejdere. Klanerne mødes en gang om måneden til spejderoplevelser som klatring, overnatning i hængekøje og madlavning. Klanerne stiller også op til adventure spejderløb og har rejst på nytårsskitur til Sverige og stor spejderlejr i Stavanger. 
Læs mere om klanerne her

 

Billedet er fra Solarisløbet, hvor Klan B deltog med en patrulje på fem mand i 2013. 

Reb og rafter

De seneste år har gruppen stået for en række ambitiøse pioneringsprojekter. Et højt tårn på korpslejren i Skive i 2010 i anledningen af vores 50 års jubileum, en ti meter høj kopi af Rundetårn på Spejdernes Lejr i Holstebro i 2012 og Spejdernes hus på Folkemødet på Bornholm i 2013 og 2014. 

 

Her over billeder fra korpslejren SEE 20:10, Spejdernes lejr 2012 og Folkemødet 2013.

 

Gourmetmad  

God mad er blevet en vigtig del af det gode spejderliv i Virum-Sorgenfri. Vi har fået tradition for at lave gourmetmad over bål ved at kombinere lækre luksusråvarer med forskellige teknikker til at lave mad over bål og har f.eks. prøvet kræfter med grubestegt vildsvinekølle, saltindbagt laks, honningmarinerede andebryst i trylledej og rodfrugtsouffle i urtepotter.

 

Weekendhytte

Vi har en helt ny spejderhytte, "Filialen", der ligger i skønne omgivelser i Ganløse med masser af plads til at leve spejderlivet ud med højt til himlen. Filialen bruges både til weekendture for gruppen og for de enkelte enheder.

 

Postadresse
Staldens postadresse er Hummeltoftevej 65, 2830 Virum. Men det er kun en formel adresse - vi har ingen postkasse.

 

Kontonummer

Gruppen har konto i Danske Bank: 4490-5146755

Gruppens MobilePay er: 34069
Vores CVR-nummer er: 30221389